Werknemers

Recrewters B.V.

Recrewters B.V.

Werknemers

Ben jij op zoek naar een baan? Bij Recrewters vind je de baan die bij je past!

Bij Recrewters vinden we het belangrijk om je te helpen naar de juiste baan op je eigen niveau of liever zelfs hoger. Een baan waar je voldoening uit haalt. Voor degenen die erom vragen zijn er genoeg uitdagende banen.

Werken voor de overheid

De overheid biedt een grote verscheidenheid aan banen. Van administratief medewerker tot klantmanager en van beleidsadviseur tot strategisch regisseur. Elke dag plaatsen wij nieuwe vacatures om je carrière vooruit te helpen.

Werken voor de overheid biedt de mogelijkheid om tijdens het verrichten van je werkzaamheden een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Elke handeling die je doet zorgt ervoor dat een medeburger vooruit kan. Je werk betekent echt iets voor een ander. Hoe voldoening gevend is dat!

Werken voor de overheid geeft je daarnaast de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Na een tijd zul je jezelf steeds verder uitgedaagd voelen en heb je de ruimte om jezelf stap voor stap verder te ontwikkelen.

Wil je werken voor de overheid? Neem dan een kijkje in onze vacatures.

 

Werken in de techniek

Naast de overheid hebben we ook vacatures in de techniek. Met name voor de scheepsbouwindustrie leveren we de beste kandidaten. Bij Recrewters zijn we trots op het kunnen bijdragen aan deze oer-Hollandse sector.

We zijn regelmatig op zoek naar:

  • - Lassers
  • - Ijzerwerkers
  • - Bankwerkers
  • - Pijpfitters
  • - Sleutelaars

 

Met de juiste kennis en ervaring biedt Recrewters werk voor o.a. de beste lassers van Nederland. Schrijf je in of bel gerust voor meer informatie.

Meer weten? Bel ons op telefoonnummer: 0639025015